Rènting

Necessita canviar els uniformes de la seva empresa?

Si la seva empresa treballa amb uniformes, Servi-planxa els ofereix un servei total i complet de rènting de la roba laboral, sense haver de preocupar-se de res.

 

El rènting de roba laboral és un servei que té molts avantatges, a través d’aquest servei les empreses mantenen la higiene del personal sense perdre temps. Amb el nostre rènting intel·ligent podrà reduir costos, temps i recursos per destinar-los a altres àrees més productives de la seva empresa. Una solució integral i de qualitat que respon a les noves necessitats del mercat. Una proposta per disposar del millor equipament professional sense haver de preocupar-se de res.

 

Què inclou el nostre rènting?

  • Subministrament de la roba.
  • Estampació del seu logotip corporatiu.
  • Marcació individualitzada de la roba per operari (nom o número).
  • Manteniment de la roba: repassar botons, canviar cremalleres, repassar fissures, etc
  • Reposició de la peça en cas de trencament irreversible.
  • Opcionalment, taquilles on dipositarem la roba neta i planxada. Cada treballador tindrà la clau de la seva taquilla on sempre tindrà la roba neta.
  • Contenidors on els treballadors deixaran la roba bruta.
  • Control i traçabilitat de la roba.
  • Bosses específiques per deixar la roba per arreglar.

AVANTATGES

AVANTATGES

Reducció de costos

Estalvi de la inversió en logística, estoc i personal. El rènting suposa un estalvi important en immobilitzats, alleugerint els balanços de l’empresa sent la quota de rènting deduïble.

Reducció de temps

No s’haurà preocupar de res. Nosaltres ens encarreguem de tota la gestió i organització de la implantació del sistema de rènting. El seu temps és valuós, destine’l a altres àrees més productives de la seva empresa.

Confort i Seguretat

Amb les nostres peces complirà amb les normatives vigents sense renunciar al confort i l’ergonomia.

Millora de l’imatge corporativa

El vestuari dels seus treballadors lluirà sempre unificat i impecable. Les peces estaran serigrafiades amb el logo de l’empresa.

Sol·liciteu informació


Ompli el següent formulari o truqui'ns als telèfons 977 846 471 o 685 176 951. Li confeccionarem un pressupost personalitzat segons les seves necessitats. I si ho desitja, el podem visitar a les vostres instal·lacions per a ampliar informació.

Seleccioneu:

Roba laboral
Restauració
Renting
Hostaleria
Altres

He llegit i accepto la Política de privacitat

Atenció: Els camps marcats amb * són obligatoris.

0
0,00
Total
Empty Cart