Roba laboral

Roba Laboral

El rentat de roba laboral suposa una  millora per al treballador, així com una millor imatge per a l’empresa, ja que assegura els canvis de roba quan és necessari.Ens encarreguem de tota la gestió i organització que comporta el rentat de roba laboral. Oferim un servei ràpid, eficaç i de gran qualitat de rentat de tot tipus de roba laboral: pantalons, camises, bates, armilles, anoracs, samarretes..

 

El servei comprèn les següents fases:

 

La recollida:
Es fa de forma diària, setmanal o en qualsevol altre període atenent a les necessitats la seva empresa.

 

El rentat, assecat i planxat:
La neteja i l’assecat es realitzen de forma optimitzada utilitzant detergents d’alta qualitat així com rentadores – assecadoras d’última generació, també segons la naturalesa de les brutícia de la roba laboral podem realitzar el rentat “en sec” que garanteix l’eliminació de les taques grasses. Es realitza un planxat mecànic i adequat a les diferents naturaleses i funcions de la roba laboral i o uniformes. I així cuidem els teixits i s’allarga la vida útil del vestuari.

 

El manteniment i la reparació:
El treballador sempre troba la roba en perfecte estat, nosaltres revisem i reparem els desperfectes que es produeixen en l’activitat diària, com a trencament de cremalleres, cosit de botons, reparació de petits esquinçaments, pegats Etc..

 

El lliurament:
La roba es lliura i diposita en la seva ubicació definitiva i és convenientment col·locat el lloc de treball, ja sigui en taquilles, cambres de recepció, vestuaris, etc. El lliurament igual que la recollida es realitza en els terminis requerits pel client.

Sol·liciteu informació


Ompli el següent formulari o truqui'ns als telèfons 977 846 471 o 685 176 951. Li confeccionarem un pressupost personalitzat segons les seves necessitats. I si ho desitja, el podem visitar a les vostres instal·lacions per a ampliar informació.

Seleccioneu:

Roba laboral
Restauració
Renting
Hostaleria
Altres

He llegit i accepto la Política de privacitat

Atenció: Els camps marcats amb * són obligatoris.

0
0,00
Total
Empty Cart